Í eldin í morgin av álvara ….

Nú er “slutt” við venjing – nú skal av álvara svimjast og tað skjótt!!

Kl. 06.45 syftusøkumorgun (2/7) vera svimjararnir vaktir og kl. 07.00 sita teir við morgunmatarborið. Mannagondin allar dagarnar er løgd soleiðis tilrættis, at tey, ið ikki skulu svimja verða fyrst koyrd út til svimjihylin og finna eitt gott “sitipláss” og síðani verður farið eftir teimun, ið skulu svimja innleiðandi.Tá innleiðandi er av um 12`tíðina verður farið aftur á hotellið at eta og hvíla til finalurnar, ið verða frá kl. 18.30 til 22.00

So verður farið beinleiðis at eta og so undir fjarðarnar sum skjótast.

Hetta verður lívið teir næstu 4 samdøgrini.

Vit koma seinni at hava myndir o.a. at vísa, men nú meðan kappingin gongur verður neyvan tíð til meiri at frætta frá okkum her á heimasíðuni.

This entry was posted in Tíðindaskriv. Bookmark the permalink.